Tekninen myyjä

Teknisen myyjän tehtävässä vastaat Nekalan työkalumyynti Oy:n tuotteiden myynnistä Pirkanmaan alueella. Vastaat niin uusien asiakkaiden hankinnasta kuin asiakassuhteiden jatkuvuudesta.
Olet vastuussa myyntiprosessin läpiviennistä alusta loppuun, joten pääset varmuudella luomaan ja tuomaan myyntiin uusia keinoja ja työkaluja. Erittäin kattava ammattityökalujen ja -koneiden tuotevalikoima mahdollistaa laajan asiakaskunnan.

Sinulta toivotaan:
-Kokemusta b2b-myynnistä ja uusasiakashankinnasta
-Kunnianhimoista asennetta kehittyä myyjänä
-Halua tarjota asiakkaille aidosti parasta palvelua ja laadukasta tuotetta

Millaista osaamista tehtävässä menestyminen edellyttää?

Odotamme sinulta näyttöjä B2B-myynnistä, asiakkuuksien kehittämisestä ja uusasiakashankinnasta. Odotamme sinulta kykyä tunnistaa asiakastarpeita ja hahmottaa kokonaisuuksia, jotta pystyt ohjaamaan myyntiprosesseja asiakkaiden tavoitteiden vaatimaan suuntaan.

Mitä tarjoamme?

Pienessä, ketterässä, kasvavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa yhtiössä sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa - niin omaan rooliisi ja vastuisiisi, kuin myös koko yrityksen tekemiseen. Kulttuurimme on avoin ja omatoimisuutta arvostava. Meillä saat vastuuta, mutta myös vapautta! Yrityksemme perusasiat ovat kunnossa, ihmisistä välitetään ja pidetään huolta ja työstä maksamme mielellämme asianmukaisen palkan - joka määräytyy toki osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.
Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos innostuit tekstin perusteella, hae tehtävää lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen jari.ilvonen@tyokalumyynti.fi